haubro dk logo web Haubro logo facebook web
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Rundt om Haubro
Haubro byder på masser af aktivitetstilbud for alle. Vi er omgivet af en spændende natur - blandt andet med en helt ny natursti der blev etableret i 2013 i området omkring Højbakken - med masser af udfoldelsesmuligheder og i det bynære område er der både multibane, petanquebane, legepladser, sportsplads og meget mere.

Foreningslivet i byen
Uanset om man er til sport og idræt som f.eks. fodbold, hockey, badminton eller petanque, til hygge i "nørkleklubben", om man har lyst til spejderlivet eller noget helt tredje er der masser af muligheder. Byens mange og aktive foreninger byder på et rigt udvalg, både indendørs og udendørs - året rundt.

Samvær og hygge
Haubro byder også på en række tilbagevendende begivenheder, som f.eks. årets sognefest - der netop er én stor fest fordelt på fem dage med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Festen kulminerer med en fællesspisning i et stort festtelt - og aftenen byder både på en lækker middag serveret af byens "madhold" og underholdning leveret af "revyholdet". Sognefesten er også en oplagt mulighed for nye tilflyttere til at lære andre at kende under særdeles uformelt samvær.

 

Kommende begivenheder

Modtag fredagsbrev

 1. Herunder kan du gratis abonnere på Fredagsbrevet, der udkommer én gang ugentligt pr. e-mail.
 2. Dit Navn*
  Please let us know your name.
 3. E-mail*
  Please let us know your email address.
 4. Vi videregiver ikke dine oplysninger til nogen. De bruges udelukkende for at vi kan servicere dig bedst muligt. Du kan afmelde dig når som helst.